Top 10 lista – Populäraste blogginläggen

Det har blivit en hel del blogginlägg sedan vi flyttade hit till USA i Augusti! Jag vet att ibland kan det bli ett litet “uppehåll” men det är inte alltid det händer så mycket som är värt att nämna faktiskt. Och vissa har påpekat att jag borde skriva oftare, och jag försöker!

Så tänkte att det kan vara lite kul att se top 10 listan med de populäraste blogginläggen som ni har läst.

Blogginlägg – Topplista

  1. Tips: Hitta billiga flyg – Vem vill inte flyga billigt?! Denna har även fått många träffar genom google sökningar, vilket är kul! Vi använder oss själva alltid utav dessa tips och många av våra amerikanska vänner önskar att de kommit på detta tidigare!
  2. Area 51 – Resan dit – Det var inte det lättaste att hitta dit själv! Vi hade googlat fram tre olika sidor som vi fick pussla ihop själva och gissa oss fram! Det var ett udda men kul äventyr detta!
  3. Baka Svenska Kanelbullar i USA – Detta är nog det inlägg som hittats flest gånger genom google sökningar. Vilket jag förstår! De är nästan omöjligt att hitta färsk jäst här, utan man måste använda torrjäst! + att det finns 20 olika mjölsorter! Det finns inte vetemjöl utan det är “Bread Flour”, “All Porpouse”, “White Whole Wheat”, “Cake Flour” osv. En hel djungel! Och fick ändra receptet en hel del!
  4. 8 roliga/ udda fakta om San Francisco – Det var ganska underhållande att ta fram detta! Mycket rolig läsning!
  5. 15 Saker att se/ göra när du besöker San Francisco – Jag har fortfarande inte gjort eller sätt allt själv som jag vill göra. Men än finns det tid kvar!
  6. Intervju med Göteborgs Posten – Vart lite besviken på artikeln. Den hon på Kungälvs Posten skrev på några timmar var 10 gånger bättre!
  7. 2015 Året som gått – Maj – Detta var en händelserik månad! Och kul!
  8. Gatsby Party på Tjolöholms slott – Sätta sig på en 12 timmars flygning hem till Sverige i 6 dagar var det så värt bara för att gå på detta! Så himla kul!
  9. Rörig resa tillbaka till USA – Men så kul vi hade det i Las Vegas!
  10. Hemresa bokad! – Sist men inte minst! Kul att man är saknad där hemma! Och ni där hemma kan tycka vad ni vill men jag tycker det skall bli sååå mysigt med lite regn, lite mörker, tända ljus mm!
Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!