Mina favorit appar till telefonen

Det finns ju en uppsjö av appar idag till telefonerna. Kommer att nämna mina favoriter.

Instagram

Instagram

Man kan utforska alltmöjligt genom att kolla olika hashtags. Man kan lägga upp en simpel bild bara för att dela med sig. Jag älskar Instagram och är mer där än Facebook!

Instagram

Pinterestpinterest

En stor favorit! Man kan söka på allt! Mat idéer, träning, DIY, inredning, pyssel. Allt! Man kan titta på bilder och få mycket inspiration. Oftast är bilderna länkat till en internet sida så man kan få se ännu mer. Eller om man trycker på en bild så kommer det upp massa relaterade “pins”. Man kan även logga in på datorn och kika. Man kan spara bilder till sig själv och göra mappar för olika kategorier. Älskar denna appen!

Pinterest

Runkeeper

Runkeeper

En bra app för att logga sina träningspass. Vi använder alltid denna när vi är ute och går. Man kan se på en karta efteråt hur rutten var, medelhastighet, längd, tid. Man kan även logga om man styrketränat mm. Går att koppla ihop med andra appar.

Runkeeper

My Fitness Pal

My-Fitness-Pal-App

Här kan man logga sin matdagbok. Frukost, lunch, middag och mellanmål. Den har ett bra register med massa matvaror, men finns det inte inlagt kan man scanna streckkoden på paketen så lägger den till all info. Jätte smidigt. Om man vill gå ner i vikt kan man ange massa info så räknar den ut hur många kalorier man skall äta per dag. När du loggar så räknar den ut allt. Denna kan man koppla ihop med runkeeper så loggas träningen automatiskt. Jätte smidig app som jag använder dagligen nu.

MyFitnessPal

YELP

yelp

Min absoluta favorit! Detta är den perfekta rese-appen!  Om du är utomlands och vill äta frukost, så söker du på frukost så kommer det upp massa ställen på en karta. Man kan trycka och läsa sammanfattad info. Går du in på stället i appen kan du se recensioner från andra, bilder och kommentarer. Jag använder den mycket! Mataffärer, apotek, frisör, restauranger och mycket mer.  Vi använder den mycket när vi är ute och så vill vi gå och äta, då tar jag bara fram den, ser vilka som är i närheten och tar den som värkar godast. Det är skönt att man kan se bilder. Man kan recensera själv när man vart på olika ställen. Det bygger på kunders betyg.
Yelpa eller Yelping är det nya!

yelp

Man kan trycka på bilderna för att få dom större

 

 

 

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

4 kommentarer

    1. Youtube har jag med, men det är ingen favorit, än! :) Tumblr hade jag men visste inte hur jag skulle använda riktigt så jag tog bort den. Tycker den är lik instagram? fast man kan lägga mer text och inlägg, blir som en blogg?

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!