Dag 7 – Sociala Medier

Sociala medier

Facebook – Kul tidsfördriv, kul och se vad alla har för sig. (lägger dock inte upp mycket själv)
YouTube – Det finns klipp för allt! Om man vill lära sig något eller bara underhållning. Har nyss fixat en Youtube kanal till bloggen där det kommer komma upp lite olika klipp som jag gjort.

Twitter – Jag har twitter, men har nästan aldrig använt den. Finner inte glädjen riktigt. Kan ju följa folk på Facebook istället?

Instagram –  I LOVE Instagram, det är nog där jag är mest aktiv.

Tumblr – Har inte alls hittat grejen med det asså. Man kan ju skaffa en blogg genom de om man vill, dela artiklar mm. Men nä, jag gillar den inte faktiskt.

Snapchat – Kul grej, men inte nått för mig. Instagrammar istället! :)

Pinterest – Älskar pinterest! Man kan söka på allt, och de kommer i bilder. Pyssel, mat, tatueringar, natur, allt! Så hittar man massa roliga hemsidor genom det också. Beroende!

 

Alltså! Instagram och Pinterest älskar jag! Facebook är jag inne på dagligen, men det är inte jätte kul, egentligen… Och YouTube, där kan man sitta i timmar och kolla på roliga klipp och få sig ett gott skratt!

Finns ju massa mer, men det var dessa som jag ville nämna, finns säkert något jag skulle älska fast jag inte hittat de ännu :)

 

 

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!