(Don’t) Fix my Phone!

När jag var i Sverige senast så råkade displayen på min telefon gå sönder. Så jag googlade och åkte in till FixMyPhone i Göteborg. Det skulle ta ca 2 timmar så jag gick och shoppade.

När jag kommer tillbaka och skall hämta ut min telefon så ser jag att ena hörnet glipar, påpekar detta och får till svar – Ööh aa jag såg de, skall jag fixa de? Ja tack det vore bra svarar jag. Sedan kände man kanten ganska tydligt på sidan och får till svar: Din telefon är skev så att det kan inte bli 100%. Det köper jag och läste på kvittot hemma sedan att det står typ att kunden blivit informerad om att telefonen kanske inte kan bli helt återställd om den är skadad. Ja i efterhand fick jag reda på det!! Hade jag vetat det innan hade hade jag inte lämnat in den!

Hade inte tid att gå dit igen då jag skulle åka hem till USA igen. Men nu när jag kommer hem om 1 vecka så jäklar skall dom få höra!! Den blir bara värre och värre + att displayen hakade upp sig hela tiden i början.

fixmyphoneFixmyphone Fixmyphone

#pissedoftjej.nu

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!