Mat och sovklocka

En vanlig dag

05,50 – Går upp
06,20 – Åker till jobbet
07,00 – Börjar jobbar
16,00 – Slutar jobbar
16,40 – Kommer hem, tar ett mellanmål

Efter detta är det lite jobbigt att få ihop tiden. Träna, laga mat, äta, åka och handla, övriga ärenden.
Jag är så trött nu när jag kommer hem, känner inte för något. Försöker dra mig till träningen. Har slarvat med mat för jag orkar värkligen inte åka och handla. Idag blev det ingen “bra” frukost då jag hade missat att min fil är slut. Blir till att köpa något på vägen.

Måste hitta energin igen. Skall till min PT imorgon, blir spännande och se vad vågen visar. Men det är skönt att ha någon som skäller lite på en och sparkar en där bak så man kan få en liten kick och fortsätta köra på.
Har stått still på vågen denna vecka i alla fall trots slarv.

10,00 Går och lägger mig

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

4 kommentarer

 1. Visst är det inspirerande när man träffar PT:n? Jag var jättenervös innan första träffen, men nu ångrar jag absolut inte att jag vågade. Det känns så mycket bättre med någon som “följer” en och lägger upp en individuell träningsplan.

  Hur ofta träffar du din PT? Jag träffar min ungefär en gång varannan månad, har inte råd att göra det oftare tyvärr.

  Hoppas du kan se kommentaren trots att det är ett “gammalt” inlägg jag svarar på!

  1. Nu har jag inte varit hos min PT på ca en månad. Hon körde skiten ur mig så jag vet inte om jag blev lite rädd kanske? Men innan så träffade jag henne en gång i veckan eller varannan. Då blir det inte att man slarvar på samma sätt, man får press på sig att “prestera”. Jag har 8 PT timmar kvar så funderar på att ta tag i detta snart igen kanske. Vet inte varför jag inte gjort de? Nu är jag i en riktig down period! Hur har det gått för dig?

   1. Jag tycker verkligen att du ska göra slag i saken och boka in träff med din PT, då får du säkert tillbaka motivationen. Om inte annat kan ni ju diskutera vad som kan göras för att du ska känna mer motivation; ett annat träningsupplägg, kortare eller längre pass, färre eller fler pass per vecka? Kanske vill du hellre köra utomhus än inomhus nu när det är fint väder? Det måste ju gå att ordna så att du hittar peppet igen!

    Det går ganska bra för mig, med träningen i alla fall. Jag bestämde mig i september för att inte bomma ett enda träningstillfälle för annat än godtagbara skäl som när jag var utomlands över jul och när jag var sjuk en vecka, och det har jag hållit!

    Kosten är det svåra för mig, att hitta en balansgång där jag äter hälsosamt men inte går till överdrifter med det. Jag kan inte konstant räkna kalorier, det ger mig ångest till slut om jag äter så mycket som en jordgubbe “för mycket”. Så jag har försökt att dra ner portionerna och äta mycket grönsaker istället till middag på sön-tors. Fredagar och lördagar äter jag mer onyttiga saker som t.ex. tacos, eller annat som jag verkligen älskar och har svårt att inte äta för mycket av.

    Det har funkat bra för mig hittills, men jag går ju ner i vikt lite långsammare än om jag hade kört stenhårt med kosten sju dagar i veckan. För mig är det dock värt det då jag kan äta min “vanliga mat” och inte känner stress eller matångest för det mesta. Det känns som ett upplägg som jag kan hålla permanent, utan att det är jobbigt alls.

    Kram och pepp till dig!

    https://lightertimesahead.wordpress.com

    1. Jag håller med dig helt! Man kan inte köra stenhårt, det är nog de som gör att jag tröttnat med. Bokade tid med PT förut! Skall dit på torsdag! :D

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!