Bekännelse med en gnutta ångest

Den 10 Mars så började jag med min viktnedgång (igen). Jag har gått ner 2,9 kg totalt utav min 30kg som jag behöver gå ner.

Jag var på en hälsoundersökning genom jobbet och då fick jag reda på att jag är på gränsen till för högt blodtryck, risk för hjärtinfarkt och diabetes, och kan kanske inte kunna få barn. Allt detta finns på pappas sida, men man är ändå så dum.

I helgen så var vi ute och vandrade 1,5 mil i skogen. Brände 1500 kcal enl runkeeper och istället för att vara smart så är man så korkad. Då ”unnar” man sig den där jädra hamburgaren. Samma sak igår, fick besök, skulle gå och käka lunch, tog kina buffén, man äter tills man storknar.

Jag mådde så dåligt efteråt att jag bara ville spy och min mage gillade de inte heller.

Har slarvat med träningen denna veckan också. Jag behöver rycka upp mig.
Trots att man fått svart på vitt att man har skadat kroppen och är på väg utför så slarvar jag.

Hoppas på bättre denna veckan. Är lite ledsen på mig själv. Jag vill ju verkligen och tänker på det 100 gånger om dagen men ändå så äter man något onödigt eller slarvar med träningen.

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

3 kommentarer

  1. Supersvårt att inte unna sig när man varit duktig. Samma här. Men jag försöker hålla de onytttiga till helgen. Fredag och lördagar, vissa helger frossar jag bara för att jag ”får” medans andra helger är de på lagom nivå. Äter man okej och rör sig på vardagarna så är man värd lite extra på helgen, speciellt om man har svårt för att bara sluta med allt och ändra hela sitt liv. Det kan iallafall inte jag. Hellre få unna mig då och då och att det tar lite längre tid att nå mitt mål men skulle inte klara det annars. Fortsätt kämpa, en del dagar är pina medans andra dagar är lätta.

    1. Precis så tänker jag med! Men problemet är att jag fortsätter slarva för att jag tänker att det redan är förstört. Tack för din pepp!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!