2015 Året som gått – Juni

Kristofer överraskade med en resa till Skottland – Edinburgh. Jag hade velat åka dit länge, verkade så gött där på något sätt.

Och jag älskade det! Knatade runt uppe i slottet, hyrde en bil och utforskade kullarna lite.

Vi var även på pubcrawl, vilket var skit coolt! Det var en grupp på 20 personer kanske och 2 killar som föste runt oss till olika pubar och klubbar. Ett ställe var så himla mysigt med livemusik och riktigt go stämning. En nattklubb som heter Frankenstein som var skitcool! Mitt i allt pausas musiken och de hissar ner en Frankenstein robot typ från taket med skräckmusik i bakgrunden. Var runt på 5-6 olika ställen, och det blev mycket dricka..

Men allt är så himla fint och det är harmoniskt och härlig stämning!

edingburg
Slottet
edingburg edingburg

Våran lilla bil vi hyrde! Haha ..
Våran lilla bil vi hyrde! Haha ..
edingburg

edingburg
På en av de “ryska” nattklubbarna.

Letade lägenhet i San Francisco

Måndagen efter midsommar sitter vi även på ett plan till San Francisco för att leta efter en lägenhet. Vi hade 3 dagar på oss. Så vi flög 17 timmar dit, letade som dårar efter lägenhet (hittade våran sista dagen!) och sedan 17 tim hem. Det var intensivt men det gick. Vi älskar våran lägenhet!

Lägenhet USA6

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!