2015 Året som gått – April

I April månad så förlovade vi oss, den 2 April för att vara mer exakt. Jätte mysigt enkelt och fint. (Ångrar mig inte ett dugg! ;) )engaged1 engaged

Island

En underbar resa, och det var lite spontant! 1 dag efter att vi kommit hem från New York bokade vi denna. Kristofer hade alltid velat åka dit och vi hittade ett jätte bra erbjudande med flyg, hotell och hyrbil.

Hyrbil är nästan ett måste! Det är långt mellan varje sak man vill se.
Vägarna är inte dem bästa, och jag körde fast på ett ställe så Kristofer fick hoppa ut i kalsonger och kängor för att putta. Han hade innan sprungit runt på stranden och blev spolad av en jätte våg, därav klädseln.

Såg massa varma källor, badade i en också. Finns ett spa som heter Blue Lagoon som ligger runt en jätte stor varm källa. Jätte mysigt!

Häftigt landskap, men vill åka dit på våren/ sommaren nästa gång. Jag är inget fan av hästar, men den som gillar det så finns det hur många olika hästgårdar som helst längst vägen.

Island
Självklart skulle han ha med sig vikingahjälmen…
Island
Nästan alla av lokalbefolkningen hade sånna här bilar och större! Alla var ombyggda. Och vi skulle snart förstå varför.. Våran Skoda Octavia 4×4 klarade mycket som tur var!

Island Island Island

Island
Blue Lagoon. Vattnet är helt magiskt!
Island
Gullfoss, jätte fint! Kan tänka mig att det är finare på sommaren!
Island
Ett ställe med massa gejsrar i olika storlekar
Island
När Kristofer fortfarande var torr..
Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!