Shoppa i USA – 10 affärer

Tyvärr är det ju så att det finns så mycket mer av allt här än i Sverige. Men och andra sidan blir det ännu roligare när man reser hit!

Skor

 • ALDO
 • Steve Madden
  (Mina favorit sko affärer/märken)

Smink

 • Sephora – Alltså det finns allt här! Det ända jag kan sakna är MAC men det är okej. Jag har hittat ett nytt favoritmärke där som är helt fantastiskt!
  (Anastasia Beverly Hills)

Kläder

 • Macys, Neiman Marcus och Nordstrom – Dessa “affärer” är som Åhlens på steroider! Det finns allt, kläder, skor, smink, väskor mm. Ofta är det typ klänningar på en våning, skor på en annan våning osv. Gigantiskt! Men i slutändan är dessa tre inprincip samma affär. Kan skilja lite på märken mm.
 • Forever 21 – Som H&M fast mycket bättre när det gäller kläder (inte underkläder). Det finns också mycket mer olika stilar. Ligger i samma prisklass som H&M också ungefär.
 • Victoria’s Secret – Sist men absolut inte minst! Det finns ju i Sthlm och på flygplatser osv. Men det kan skilja sig mycket med innehållet i butikerna beroende på var i USA man är. Min absoluta favorit affär!

Elektronik

 • Frys Electronics – Detta är väll främst för “nördar”. Men det finns allt du någonsin kan tänka dig inom elektronik + lite till. Mannen är som ett barn i en godisaffär och vill gärna ha allt. Tror vi gick runt i över 1 timma och bara tittade första gången. Billigt är det och lika stort som ICA Maxi typ.

Annat

 • Disney Store – Hörde att de finns en i Sthlm nu med i det nya shopping centret. Men jag älskar ju disney! Brukar köpa julgrans kulor här till mamma. Och sedan finns det massa fina saker! Men det är nog roligast för den som älskar Disney som jag gör!

Det finns hur många affärer som helst. Men dessa är väll de som man brukar gå till här som inte finns hemma skulle jag tro. Hoppas det är till hjälp :)

Victorias Secret sephora westfield2

Alla favoriter i en och samma bild! Från shoppingen i Las Vegas
Alla favoriter i en och samma bild! Från shoppingen i Las Vegas

glossybox


/ i samarbete med

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!