Ny resa bokad!

Vi vill ju passa på att utforska USA så mycket som möjligt. Så vi kom fram till att Hawaii måste vi ju bara passa på att se, speciellt när vi ändå bor på västkusten!

Så  vi kommer att spendera 11 dagar på 3 olika Hawaii öar.
Jag gjorde mycket research för att få se och uppleva så mycket som möjligt.

Vi kommer att besöka dessa öar:

Island of Hawaii (The Big Island)

Detta är den största ön. Det finns vulkaner, stränder, vattenfall, hiking leder och massa mer.
Vi har bokat en helikopter tur som är 50 minuter som åker över vulkaner, fina vattenfall och natur. landskapet ser ut att vara helt fantastiskt på bilder!

Oahu

På denna ön ligger Honolulu, “hawaiis huvudstad”. Vi har tänkt att besöka Pearl Harbor, vilket kommer bli riktigt häftigt att se! Det finns även en strand som kallas för Turtle Beach där det finns massa sköldpaddor. Vill nog kanske göra någon båttur till små öar runt om som skall vara helt fantastiska!

Kauai

Den sista ön vi skall besöka och även tillbringa flest dagar på. Båttur en heldag vid Na Pali Coast som skall vara en riktigt häftig vy! Massa fina hiking leder, åka zipline över trädtoppar och förbi vattenfall.

Vad jag kunde förstå så har alla öar lite olika egenskaper. Och jag kude inte bara välja en ö när jag planerade så vi kommer att flyga mellan öarna. Så det blir lite firande av bröllopsdag, Kristofer har fyllt år då och hur häftigt är det inte att få “fira” midsommar på Hawaii!

Både jag och Kristofer är helt till oss nu! Längtar!

hawaiimap

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!