Hawaii – Oah’u

Flygningen mellan The Big Island och Oah’u tog ca 40 minuter. Landade på förmiddagen så vi åkte raka vägen till Pearl Harbor. Vi har där hela dagen! Det fanns så mycket att se, små dokumentärer, gå runt på fartyg och ubåtar.
Man rös lite hela tiden när man var där, men det var mäktigt att se!

Vi bodde i Honolulu, en stad som jag inte alls gillar! Det är så turistigt och många udda typer! Man fick hålla handväskan hårt där kändes det som, stor skillnad mot andra ön där det var mer go och härlig atmosfär.

Vi åkte runt hela ön, höll oss utanför Honolulu på dagarna.
Det fanns jätte många fina stränder längst vägen! Man ville stanna på varje ställe nästan. Vi åkte till Turtle Beach (finns massa sköldpaddor där), Lanikai Beach (Helt magiskt), Waimea Falls (där kunde man bada) och runt lite överallt.

Hotellet
Jag vet inte vad vi tänkte på när vi bokade, det fanns ingen parkering! Men det löste sig tillslut! Kuhio Banyan Club – Slitet hotell som har sätt sina bättre dagar, också billigt. Sängen fällde man ut från väggen. Huvudsaken är att lakanen är rena! Det vi inte visste var att det ligger en klubb under, som är en strippklubb. Mycket skumt folk där på kvällarna. Men jag vaknade aldrig utav musiken eller så i alla fall. Helt okej, vi fick låna en kylväska på dagarna, som vi fyllde med is så vi hade kall dricka i bilen hela tiden i alla fall! Låg mitt i Waikiki, som skall vara lite brötigt.

Hyrbil
Vi fick välja vilken bil vi ville ha i “fullsize” skalan, och då var Kristofer snabb med att välja en Dodge Charger, han gillar den och vi har haft en sån tidigare par gånger. Även här från Enterprise.

Oah'u
Waimea Valley Waterfall
Oah'u
Waimea Valley Waterfall
Oah'u
Waimea Valley Waterfall
USSMissouri
USS Missouri vid Pearl Harbor
USSMissouri
USS Missouri

USSMissouri USSMissouri

mermaid caves
Mermaid Caves Oahu
Lanikai Beach
Lanikai Beach
Lanikai Beach
Lanikai Beach – Så himla fint!

Lanikai Beach

Oah'u

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!