Dressin i Bengtsfors

#Throwbackthursday

Förra sommaren trampade vi dressin i Bengtsfors. Det är som en cykel som man trampar på tågspår (det går inga tåg där längre). Man ser sjöar, skog och det är så härligt. Vi tog en tandemcykel, men vi skulle haft en vanlig. Vi hade lilla Lisa med oss och hon vägrade åka med på den utan att någon höll henne. Hon blev trött direkt så en fick trampa och en sitta på sidan med Lisa i knät. Det står i och för sig att en tandem är för 3 personer, men ändå. Detta vill vi göra igen och då kan man kombinera att man paddlar tillbaka.

Dressin
Varje gång man mätte någon när man skulle cykla tillbaka så var man tvungen att lyfta av den. Den väger en del. Men åt andra hållet fick andra lyfta av för oss.
Lisa
Lisa! Saknar denna underbara hund hur mycket som helst!
dressin
Riktigt tungt när det sluttar lite uppåt och laddar så fort de går ner och trampar på…
dressin
.. tills man kommer till detta??!! Man korsar vägen två gånger. Det är mitt i en S- kurva så man vi släpa och dra denna så fort man kunde. Spåret bara försvann
dressin
Fick henne att sitta här i 5 sek. Hon vägrade vara på den om hon inte satt i knät på sidan av dressingen.
dressin
Lisa :)
dressin
En gammal dressin, som ser ut att vara ganska bekväm om den vart hel.
Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!