Baseball

Förra veckan var vi på våran första Baseball match. Det skulle vara ett event med mannens företag och jag fick följa med! (*Happy*)

Vi visste att det skulle vara bra platser men inte så här bra! Vi satt längst ner precis brevis planen, så var det en nedsänkning, som en grop, “fieldbox seats”. Vi kunde ta på planen! Det fanns stora tunnor fyllda med is, öl, dricka mm.

Jätte rolig upplevelse! Men jag är glad att vi inte behövde betala för att titta på detta själva! När dom mot all förmodan träffade bollen var det kul! Men det kunde ta en stund innan det inträffade. Brännboll med mer avancerade regler som Kristofer säger.

field field

field
Nej jag menade inte att fokusera på rumpan, han stod i vägen!
Food
Jag har ju sett detta på film, öl och friterat! Friterad kyckling med vitlökspommes. Lite väl mycket, men gott!
natalie
Fick köpt en keps, så man smälter in lite
panorama
Panorama på baseball planen
selfie
Jag och mannen :)

I San Francisco är baseball en stor grej! Många använder support kläder/ kepsar till vardags.

Denna matchen vi var på var mellan Giants (San Francisco) och Dodgers (LA). Man kan jämföra det med ett derby. Mycket stå hej och rivalitet mellan supportrarna!

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!