Svenska varor

Här om dagen gick jag runt i stan och kikade lite. Var på jakt efter OST! Hittade två delikatessaffärer på YELP som jag ville kolla in. Osten här är som den man har på hamburgaren, den kallar dem för “sandwich cheese”. Och de har all annan ost i delikatess hyllorna i vanliga mataffärer.

svenskmat
Gott och blandat :)

Jag hittade ingen vettig ost i delikatessaffären, den var italiensk och hade bara parmesan typ.

Men hittade lite annat som Lingon, knäckebröd, brunsås (tyskt paket importerat till USA) apelsinmarmelad, och choklad till mannen (som han älskade). World Market var jag på en annan gång och köpte ballerina kakor mm så dom vet jag har lite av detta.

Sedan är de två ostar också som jag hittade i mataffären, tänkte prova och se vad de är. Den röda paketen är importerad från irland, ca 60kr för denna! lika stor som en kortlek, men smakar nästan som prästost! Den längst till höger tyckte jag inte alls om! Den är som en gouda ost, men rökt, smakar rökt bacon. Kristofer älskade den!

Vet att IKEA har präst ost och så, någon dag skall vi åka dit och handla. Det har blivit lite kul att “hitta” allt.

Tryck här för att se vad jag handlade förra gången jag var på World Market!

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!