Att handla matvaror

Vi har inte någon bil här, men det händer att vi hyr en då och då. Eftersom vi inte har någon kreditvärdighet här så skulle försäkringen kosta mer än bilen så det är inte värt det.

Vilket kan göra det krångligt när man skall storhandla mat.
Vi beställer hem mat ca 1 gång i veckan från Safeway. Det är som om att ICA Maxi skulle ha en hemsida där man kan beställa mat och så kommer det till dörren hemma. Eftersom vi inte kan dricka  vattnet måste vi ha vattendunkar, Kristofer hinkar Pepsi och detta går itne att släpa hem själv. plus att det är så varmt här att kyl/ frysvaror skulle bli dåligt innan jag han hem med det.

Det är riktigt smidigt och det finns allt från smink till färsk kyckling. Det finns en fysisk affär med  från Safeway ca 1 km bort. Går dit eller till Target om det nu skulle behövas något. Men överlag beställs allt.

Det är fortfarande svårt att hitta bra varor, eller varor efter ens förväntningar. Det finns mycket konstigt…

safeway
Här kan man klicka runt sig och lägga till varor i korgen!

 

 

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!