I vårt lilla Community

Det är ganska stort här där vi bor, vi bor i en gated community. Det är massa små innegårdar överallt men inom låsta dörrar/ grindar. Känns ganska skönt faktiskt. Vi har små olika “servicecenter” runt om här, faciliteter.

The Club House

The Club House
“The Club House” – Med komplett kök, stor soffa, jätte stor TV. De brukar ha fotbollskvällar här. Det går att abonnera om man själv skall ha fest.
Om man är vinfantast så har de en vinkällare i huset, själv tycker jag vin är till för att drickas, inte sparas på!
Om man är vinfantast så har de en vinkällare i huset, själv tycker jag vin är till för att drickas, inte sparas på!
"Wifi-rummet" - Finns TV, skrivare och sköna sittplatser. (Som tur är fungerar wifit i våran lägenhet) Vi utnyttjar detta tills vi får eget internet i lägenheten. Ganska mysigt att sitta där med :)
“Wifi-rummet” – Finns TV, skrivare och sköna sittplatser. (Som tur är fungerar wifit i våran lägenhet) Vi utnyttjar detta tills vi får eget internet i lägenheten. Ganska mysigt att sitta där med :)
"Grillplatsen" - Under bar utsikt över bergen, man ser även ner till poolen. Finns flera grillställen men denna är finast!
“Grillplatsen” – Under bar utsikt över bergen, man ser även ner till poolen. Finns flera grillställen men denna är finast!
Utsikt
Jätte fin utsikt över bergen, vi skall gå dit upp någon dag tänkte vi.
Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!