Hushållsapparater – American Style

Washer:Dryer1

washer/dryer
Assåå…. Jag blir tokig på detta. Våran tvätt maskin sitter ihop med torktumlaren. Tvättmaskinen är toppmatad (nedersta på bilden) men det står ju inte 40grader eller 60 grader. Det är strykfritt, bomull, känslighet, varmt, kallt, kallare, jätte varmt, mycket lite tvätt osv. Har provat några gånger nu. Idag luktade tvätten inte bra! Så hittade manualen efter många om och men, det blev betydligt bättre. Och man skall tydligen hälla tvättmedlet först, rätt ner i botten… suck!
Dammsugaren
Om den är “The Boss” vet jag inte, har inte använt den än. Men det ser ut som värsta Kalle Anka dammsugaren. Skall man tömma den påsen varje gång? Kommer påsen explodera så det är damm överallt? Handtaget är ganska högt och går inte att böja bak utan att hela munstycket lyfts upp. Det blir till att utforska detta någon dag!

DSC00185

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!