Vad gör jag på dagarna?

Det blir lite “hemmafru” stämpeln men jag känner det inte så. Vi hjälps ändå åt med mycket, och Kristofer jobbar ganska många timmar om dagen.

Sedan vi flyttade hit har jag läst upp lite betyg för att kunna läsa lite kurser som jag behövde för att söka en utbildning jag ville gå. Lärde mig Matte 2B helt själv i stort sett med lite hjälp av Kristofer, flög till Göteborg och tentade av hela kursen och fick ett D i betyg, riktigt stolt över mig själv!

Jag vill lära mig att programmera, hemsidor, appar och mindre program. Jag hade tänkt ta en distans utbildning från Sverige men hoppar det och tar en online utbildning som är amerikansk istället där Facebook, Google, Adobe, Amazon och många fler är med och tar fram utbildningarna. Intresserad? kolla in UdaCity!

Just nu har jag lite “sommarlov” och experimenterar lite själv att bygga små program. Tycker att det är ganska svårt fortfarande.
converter1

Jag har byggt ett litet simpelt program som räknar om längder och vikt från det metriska systemet till det amerikanska. Vissa kan jag i huvudet nu men det är lite rörigt ibland!

csharp

Här är hu det ser ut i “kod” som man skriver så att det blir ett program.
Detta är väldigt simpelt och ville göra något som jag faktiskt behövde.

Så på dagarna blir det göra frukost, sola, bada, åka in till stan, plugga, programmera, läsa, laga middag, tvätta, städa, baka, träna, promenera mm. Allt möjligt. Jag fyller dagarna i alla fall och känner inte att jag har tråkigt!

Vi har det riktigt gött här borta i värmen!

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

2 kommentarer

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!