Promenad i nya skorna

Har börjat att gå ut och gå tre gånger i veckan och har gjort det i ca 1 månad nu.
Vi går alltid samma runda för det är den enda som finns. Ibland går vi åt andra hållet för att krydda till det lite. Rundan vi brukar gå är ganska precis 6 km.

Hemma är man ganska bortskämd med att det finns mycket slingor att gå som Fontin i Kungälv eller Skatås i Göteborg. Här finns det inte alls mycket sånt. Visst i naturreservaten (National Parks) men de är en hyfsad bilfärd för att komma dit. Det är inte alls lika nära till skog och mark. Något vi saknar!

Här blir det bara på gångbanan med tråkig asfalt. En raksträcka som är ca 2 km, sedan ännu längre fram kommer man till en stor park med utomhus simhall, lekpark, fontän mm. Sedan får man gå upp för en monster backe vid vägen, som är tre filer. Det brötar och stinker avgaser, men det funkar!

Har äntligen fått köpt mig ett par nya skor också, Nike, och är riktigt nöjd. Brukar ofta få skoskav och blåsor men dessa är helt smärtfria. Älskar dem!

Så det blev en mysig kvällspromenad och var framme precis när solen gått ner. Solnedgångarna här är nästan alltid helt fantastiska, rosa och fint på himlen!

Nike skorIron Horse Trail, Walnut CreekIron Horse Trail, Walnut CreekIron Horse Trail, Walnut CreekIron Horse Trail, Walnut Creek

 

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!