Matleverans inför besök från Sverige

Mat i mängder

Har beställt hur mycket mat som helst! Kylen är djup som tur är så den sväljer ganska mycket! Jag vet inte vad vi hade gjort om det inte hade funnits hemleverans eftersom vi inte har någon bil! Blir ju lite dyrt att hyra en bil varje gång man skall handla mat. Hemma har mat.se matleverans också, tror vi kommer börja använda oss utav det. Blivit lite bortskämd!

Besök från Sverige

Jag har laddat kyl och frys för att på tisdag kommer min mor och extra far hit och hälsar på i 10 dagar! Vi har massa saker planerat så att de får se hur vi har det är borta. Det om är inbokat är Alcatraz, en 2 dagars tripp till Las Vegas och Fleet Week där vi skall se Blue Angels flyguppvisning mm.

Sedan blir det åka runt i San Francisco/ Bay Area och jag är sugen på att åka ner till Santa Cruz. Men vi får se vad vi hinner!

Skall bli så kul att mamma kommer och får se hur vi har det!

matleveransmatleverans

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

4 kommentarer

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!