Intervju med Göteborgs Posten

Någon gång i April skall jag och Kristofer vara med i GP. På helgerna finns det en bilaga som heter “2 Dagar” eller liknande och där skall vi vara med.

I tisdags så var det fotografering. Kändes så himla skumt när man gick på gatan så sprang hon framför en och fotograferade. Kändes som om att man var förföljd utav en paparazzi nästan. Det skulle vara naturligt så vi gick på gatan ner till ett ställe som man kan köpa lunch på och sedan ner till piren för att käka, och under tiden tog hon massa bilder.

Får hoppas att dubbelhakan inte syns allt för mycket, höhö!

Och i onsdags så blev vi intervjuade. Jag lagade lite mat och sedan satt vi i 2 timmar. Fick alla möjliga frågor, men det skall handla om svenskar i Silicon Valley, IT branschens huvudstad. Fick frågor som, hur hamnade vi här? Vad gjorde vi innan? Nackdelar med USA? Om det märks att det är en IT stad mm.

Hon var jätte trevlig och tror hon kommer skriva något bra, fick den känslan i alla fall.

Lite rolig grej :)

intervjuintervju1

Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

1 kommentar

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!