Dålig fantasi till mat

Jag har så dålig fantasi nu när jag skall laga mat. Det blir nästan alltid grillad kyckling/ kött och sallad till. Men idag skall jag göra ett potatis paket till den grillade kycklingen!

Älskar dessa färgglada potatisarna!

Potatis
Potatisar i olika färger! Blandat i salt, peppar, oliv olja, dill, persilja och charlottenlök. Detta kommer att bakas in i ett paket sen och på grillen. Tar ca 20 min :)
Natalie
Livet i San Francisco. Jag och min man flyttade hit 2015/08/18. Det är planerat att vi skall stanna här i 18 månader. Under tiden studerar jag för att bli javautvecklare. Jag kommer även att ta tag i mig själv och försöka komma i form igen!

4 kommentarer

 1. Så mysig blogg du har :) Jag har klickat runt och läst om Skottland, som vi också besökt (och också upptäckt att bönor verkar grejen där…) och om goda recept och träning. Spännande att bo i USA, jag har bara rest runt en del längs öst- och västkusten, men det är en hel del som är annorlunda jämfört med hemma i Sverige. Däremot så längtar jag alltid tillbaka, i USA finns ju allt, både god mat, häftig natur, serviceinriktade människor, roliga aktiviteter. Jag som gillar att gymma ser fram mot att läsa om hur gymmen är i San Fransisco. Kan tänka mig att det inte är som på de gym som jag tränar på. Lycka till i tävlingen på besökstoppen, hoppas du vinner :)

  1. Vad roligt!! och tack så mycket! :) Det kommer att komma massa mer! Det är mycket med bönor här med har jag märkt, inte min grej alls. Till och med på pizza?! Vi har ju eget gym här där vi bor så kommer inte att prova några andra. Det är jätte dyrt att vara medlem! Hittade ett crossfit center, kostade 120 dollar i månaden! Så det är väldigt dyrt. Jätte kul att du gillar bloggen! Blir roligare att fortsätta när man får lite cred för den! Ha de jätte bra! :)

   1. Så då stämmer det, som min man brukar säga om amerikanarna, att de gillar beer, bacon and beans ;)

    Vad dyrt med gymkort! Men jag misstänker att det är som på de trendigaste gymmen här i Sverige, att många går dit för att visa upp sig, och det är de beredda att betala för. På vissa gym ser ju folk ut som om de är på väg ut på nattklubb, fullt sminkade och uppushade! Själv lämnar jag barn i skolan och tränar direkt efter det på morgonen. Då är det jag och ett gäng pensionärer på gymmet, där alla hälsar på varandra och småpratar litet, jättetrevlig stämning :)

    1. Ja det stämmer! =P På vårat gym här är det inte så som tur är. Men det finns nog mycket sånt runt om kring. Men San Francisco är hälsostad. Många hälsa restauranger, ekologiskt. Man ser massa vara ute kl 7 och springa på piren, grupper som kör yoga mm. Men det är ganska dyrt här över lag om man jämför med Miami och New York som jag vart i tidigare, Handla i mataffären är ganska dyrt med! Tack för roliga kommentarer :D

Hej! Hoppas du gillade inlägget, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte!